Дизайн інтер'єру в стилі Mid-century Modern

 

Для реалізації даного проекту ми вибрали загальний принцип відкритого простору і єдиних оздоблювальних матеріалів. Але незважаючи на це, кожна окрема зона повинна була мати свій настрій і атмосферу. Ідеально для вирішення цього завдання підійшли панелі з шпонованого МДФ, що мають різні кольори і фактури, глянцеві і матові. Текстура дерева на контрасті з текстурою бетону привнесла ще більше теплоти в інтер'єр, а білі панелі з бархатистою поверхнею зробили вітальню світлою і затишною. Важливим моментом проектування інтер'єру стало створення простору, де збирається велика родина - просторій кухні, найжвавішого місця в будинку. Характерні для інтер'єру матеріали тут зустрілися по-новому, в поєднанні найсвітліших і найтепліших відтінків. Доповненням до них стають елементи меблів з нержавіючої сталі, що підкреслюють технологічність простору.



 

Сходи унікальний елемент кожного будинку, який завжди має особливу будову. Ми вибрали металевий каркас, заповнення сходинок деревом, а огорожі склом. Завдяки прозорій конструкції сходи безперешкодно пропускають світло в приміщення. Сходи вийшли легкими, повітряними і поєднують в собі присутні в інтер'єрі матеріали.

 

 

Сучасні технології дозволяють нанести друк практично на будь-яку поверхню. Так, при проектуванні ванної кімнати народилася ідея створення просторового зображення, коли, зробивши крок, можеш зануритися в справжню казку.

 

 

Створення інтер'єру процес дуже особистий, він нерозривно пов'язаний з його власником, його потребами, смаками та вподобаннями. Проектуючи цей будинок, ми задалися питанням, де проходить межа особистого простору в будинку, якщо в ньому живе сім'я? Такий будинок повинен сприйматися як єдине ціле, і в той же час, відображати особливості кожного з його мешканців.
Так ми отримали інтер'єр спальні, в якому поєднані строгість і лаконічність загальної стилістики і індивідуальні переваги подружжя. Модульне килимове покриття, фотошпалери Wonderwall з тропічними мотивами, поєднання густих зелених і ніжних рожевих відтінків привнесли відчуття природи, релаксу і комфорту.

 

 

Ванна кімната з продовженням тропічних мотивів.