Дизайн-проект | Intuition Design

 

Навіщо потрібен дизайн-проект?

 

Дизайн-проект - це перший крок на шляху до здійснення мрії. Кожен мріє, щоб місце, де він живе - стало затишною домівкою, місце, де він працює - улюбленою роботою, крокуючи на котру він забіжить в найпрекраснішу у світі кав'ярню за порцією ранкової бадьорості. Наше почуття радості і комфорту безпосередньо залежить від того, що нас оточує. Спроектувати радість - можливо, але для цього потрібен хороший дизайнер інтер'єру.

 

Як обрати дизайнера?

Обирайте дизайнера, якому зможете довіряти. Щоб результат спільної роботи був успішним - дизайнеру доведеться дізнатися про вас багато особистих нюансів, про те, як ви живете і як проводите час, що любите. Тому вибирайте фахівця, якому зможете довірити такі тонкощі. Телефонуйте, зустрічайтеся, ви відчуєте, коли ви знайдете близького по духу, «свого» фахівця.

 

Раціональність або розкіш?

Вартість кожного проекту розраховується індивідуально, в залежності від площі приміщення і конкретних завдань. Так само можна вибирати тільки ті послуги, які необхідні особисто вам. Існує думка, що краще заощадити на дизайнері, і вкластися в ремонт. Але правильним рішенням буде за допомогою дизайнера - заощадити на помилках і витраченому часі.

 

З чого почати?

Спочатку важливо обговорити всі деталі, переваги і побажання, це стане найоб'єктивнішою завданням для майбутнього дизайну інтер'єру. Наступний етап дизайн-проекту - планування. Це креслення, на якому узгоджується призначення приміщень, розташування меблів, техніки і відстані між ними. На цьому етапі дизайнер повинен подбати, щоб було зручно вам, вашим близьким, улюбленному котику і раптовим гостям. Коли планування затверджене - приступаємо до візуалізацій. Це фотореалістичні зображення, на яких узгоджується стилістика, кольори, матеріали, фактури, освітлення. Тут в найдрібніших подробицях можна розглянути як все буде виглядати в підсумку, отримати і оцінити загальне враження від майбутнього інтер'єру. У будь-якої краси є технічна сторона. Дизайн-проект включає всі необхідні креслення і схеми для виконання робіт. А також специфікації - перелік і кількість використаних в проекті елементів. Це пряма інструкція для закупівлі матеріалів і ремонтних робіт.

 

Чи буде все виглядати після ремонту як на картинці?

Так, якщо ви звернетеся до дизайнера, щоб він проконтролював виконання ремонтних робіт відповідно до проекту. Ця послуга називається авторський нагляд.